"Er is geen tijd te verliezen dus doe maar rustig aan."

- Merel morre -

Introvert in hart en nieren, en ik geniet hier 100% van. Zeg vaak onhandige dingen, en een dag niet klunzig geweest is een dag niet geleefd. Ik doe een dansje als een feestje wordt gecanceld en grijp elke kans om op de bank te ploffen om mijn favoriete TLC realityshows te kijken. 

Samen met mijn vriend Lars, hond Saartje en blauwe dwergpapegaai Siem woonachtig in Wernhout, Noord-Brabant. Een dorpje net onder Zundert, en inderdaad, tanken in België is om de hoek.

Geboren met een oog voor detail leg ik de mooiste momenten in jouw leven vast. Vaak hoor ik terug dat mensen zich ontspannen en op hun gemak voelen tijdens hun fotoshoot, en wat een eer is dat.Hoi, ik ben Floor!

Hoi,
ik ben
Floor

Een druilige dag in oktober 2017. Voor de zoveelste keer sleurde ik mezelf uit bed om een nieuwe stagedag voor mijn Hbo-opleiding Social Work te starten. Met een vol hoofd en pijn in mijn buik op weg naar de eerste cliënt.

De eerdere weken waren zwaar geweest, eigenlijk ging het al maanden, jaren, niet lekker. Maar zo perfectionistisch als ik ben: deze opleiding, die moest toch echt af. Nog maar heel eventjes Floor, je bent er bijna.

Acht uur later. 'Weer een dag overleefd', dacht ik. Tranen piekten achter mijn ogen. Ik stapte in mijn auto om naar huis te rijden en brak. Huilend belde ik aan bij mijn moeder: "Mam, dit gaat niet meer. Ik stop er NU mee."

Nog geen 24 uur later zat ik aan tafel met mijn stagebegeleidster om het grote nieuws te delen. Wat voor mij toen als een impulsieve keuze voelde, was het dat eigenlijk niet. Stiekem wist ik al heel lang dat dit vakgebied niet bij mij paste. De liefde voor mens en maatschappij zaten in hart, maar het was ook een vakgebied wat me heel veel kruin koste.

Maar, als ik ergens aan begin, dan maak ik het af. En ik was doorgegaan, totdat ik volledig opgebrand de handdoek in de ring moest gooien. Het ging niet meer.

"Wat ga je nu dan doen, Floor?" vroeg mijn stagebegeleidster enigszins bezorgd.
"Fotograferen!"

Mijn
ondernemersverhaal
begon toen...

Ik benaderde fotografen in de buurt om ‘stage’ te lopen. Bij een fotografe uit Rijen, werd ik met een warm hart ontvangen. Ze leerde me de kneepjes van het vak. Dit in combinatie met een hele goede veiligheidstraining gericht op de anatomie en veiligheid bij baby’s, en ontzettend veel online trainingen, maakte dat ik mijn eigen klanten kon gaan ontvangen.

Inmiddels heb ik met heel veel passie al honderden klanten mogen fotograferen. Zowel op locatie als in mijn fotostudio in Rijen en later in Wernhout.

In dit vakgebied kan ik mijn luisterend oor kwijt. Maar ook mijn creativiteit, mijn oog voor detail en mijn geduldige, kalme karakter. Het op het gemak stellen en het écht luisteren naar de mens zijn mij op het lijf geschreven. Mensen gaan met een gigantische lach en een sprankeling in hun ogen de deur uit. Dáár krijg ik pas energie van.

     

En toen...

In de tuin van ons fijne huisje in Wernhout, vind je mijn fotostudio.  

Het is altijd mijn droom geweest om een fotostudio aan huis te hebben. En aangezien dromen er zijn om ze te volgen, heb ik in januari 2023 een bouwkeet in onze tuin laten plaatsen. Deze heb ik samen met hulp van vrienden en familie compleet gerenoveerd. Een enorme klus, maar wat is het een fijn plekje is het geworden.
 

Kom je gauw kijken?

Fotostudio aan huis

Klein aantal
plekjes beschikbaar!

YES PLEASE!

download hier jouw informatiebrochure inclusief

Meer info?

€50,- euro shoptegoed

Lorraine & Carlos

"Zoals de naam al zegt: DE newborn fotograaf. Als je verzekerd wil zijn van professionele en mooie foto's moet je bij Floor zijn. Super deskundig en voorzichtig. Weet precies hoe ze met je waardevolste bezit (jouw baby) om moet gaan. Ze stelt je op je gemak. En dan het fotoresultaat: prachtig! Ze legt het karakter van je kindje vast terwijl deze nog zo klein is. Een herinnering voor altijd!"

"Een herinnering voor altijd!"

Heb je vragen? Wil je jouw fotoshoot boeken?
Stuur vrijblijvend een berichtje, ik help je graag!

Klaar voor jouw fotoshoot?

Let op: ik heb maar een klein aantal plekjes per maand beschikbaar en deze zijn vaak snel volgeboekt. Reserveer dus op tijd!

Bedankt voor jouw bericht! Ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden.
Liefs, Floor

04

Neem contact op

03

Bekijk mijn portfolio

02

ONTDEK MIJN AANBOD

01

Ga naar HOME

Thank you!