Moeder kust baby zoon op hoofd tijdens newbornshoot in Zundert bij Beeldend Floor

Wat als mijn baby huilt en niet slaapt tijdens de newbornshoot?

Van veel ouders hoor ik dat ze het vooraf spannend vinden, zo’n newborn fotoshoot. Omdat ze bang zijn dat hun baby niet meewerkt tijdens de newbornshoot. Ofwel: ‘Wat als mijn baby huilt en niet slaapt tijdens de newbornshoot?’

Ik kan je geruststellen. Het komt goed, echt waar. Jouw pasgeboren baby mag huilen. Het mag wakker zijn. Dat is helemaal niet erg. Jouw newborn hoeft niets, alleen maar baby zijn.

Mijn Zen newborn fotostudio in Wernhout

In mijn newborn fotostudio in Wernhout (net onder Zundert, Noord-Brabant) is de sfeer ontspannen. Er wordt geen harde muziek gedraaid en je kunt plaatsnemen op mijn zachte bank (hier is al menig ouder op in slaap gevallen). De newborn fotostudio is helemaal ingericht op baby’s. Je vindt er een commode, luiers net als andere verschoon benodigdheden, pakjes, mandjes. Een heetwaterdispenser zodat de babyflesjes op perfecte temperatuur zijn tijdens de newborn fotoshoot. Jij hoeft nergens meer aan te denken, want dat heb ik al gedaan.

We drinken vooraf een kopje koffie of thee en ik hoor graag hoe jouw zwangerschap is verlopen. Natuurlijk ben ik erg benieuwd of je ook een zwangerschapsshoot hebt gedaan. 😉 En hoe ging de bevalling? Jij vertelt wat je wilt vertellen en ik luister.

We volgen het ritme van jouw baby

Tijdens de newbornshoot volgen we het ritme van jouw baby. Er wordt door ouders gevoed, geknuffeld, gewiegd. Gewoon zoals je thuis ook doet. Maar duurt het even voordat jouw baby ontspannen is? Geen probleem, we hebben de tijd.

Is jullie newborn wakker, dan maken we ‘wakker-foto’s’ (hoe gaaf, met van die intense blikken!), heeft de baby een voorkeurshouding? Dan doen we dat. Het is allemaal goed. Die mooie, waardevolle babyfoto’s? Die gaan er komen, echt waar.

En onthoud: Als wij ontspannen zijn, dan is jouw newborn dat hoogstwaarschijnlijk ook. Dus…Zen..!

Lieve woorden van klanten die je voor gingen:

“Ons dochtertje had een paar onrustige dagen en sliep moeilijk, maar dat was helemaal geen probleem meer. Ze sliep als een roosje. Floor heeft een hele rustige, erg geduldige en persoonlijke aanpak en weet heel goed hoe met baby’s om te gaan. Ons meisje was helemaal Zen.” – Deniz

“Floor neem echt de tijd en volgt het ritme van de kleine. Maar stelde ons, als ouders, ook gerust.” – Kimber

“Ze weet precies hoe ze met je waardevolste bezit (je newborn) om moet gaan. Ze houdt hierbij ook rekening met de mama die nog kraamvrouw is en stelt je op je gemaakt. Tussendoor voeden, troosten, verschonen, het kan allemaal.” – Lorraine

“Ik als kersverse mama vond het natuurlijk super spannend en was best zenuwachtig. Floor heeft alle spanning weggenomen. Wat is zij een fijne fotograaf! Zo rustig en ontspannen in de omgang met onze kleine meid en zo fijn richting de ouders. Wij hebben een topochtend gehad!” – Femke

Wil jij ook een newbornfotoshoot doen met jouw baby?

Je bent van harte welkom! Kijk eens op mijn newbornshoot webpagina.

pasgeboren wakkere newborn baby op zacht kleedje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *