fbpx

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

d
d
Zoals bij ieder bedrijf heeft ook Beeldend Floor algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zorgen ervoor dat we weten wat we aan elkaar hebben en er zo geen verwarring kan ontstaan.
 – Deze voorwaarden zijn geldig vanaf 15 november 2018 tot heden. –
I. Algemene zaken
– Door een fotoshoot te plannen bij Beeldend Floor, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
– Beeldend Floor is niet aansprakelijk voor materiële en/of immateriële schade tijdens een fotoshoot.
– Beeldend Floor stelt zich niet aansprakelijk voor het leveren van minder goede foto’s dan verwacht door invloed van onvoorziene omstandigheden.
– Beeldend Floor ontleent geen rechten aan het maken van fouten op deze website. De website mag dan ook te allen tijden aangepast worden.
– Beeldend Floor aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze site of het gebruik van (beeld)informatie die op deze website wordt verstrekt.
II. De foto’s
– Tarieven van fotoshoots, producten en afspraken kunnen te allen tijde aangepast worden door Beeldend Floor. Indien er reeds afspraken zijn gemaakt, gelden deze.
– Beeldend Floor bewaart onbewerkte foto’s voor maximaal acht weken. Beeldend Floor is niet aansprakelijk voor het ‘verliezen’ van foto’s door onvoorziene omstandigheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een computercrash of brand.
– Foto’s op de website van Beeldend Floor mogen niet gekopieerd worden zonder toestemming van Beeldend Floor.
– Beeldend Floor kan niet aansprakelijk worden gesteld voor kleurverschillen die kunnen optreden bij het afdrukken van foto’s bij andere bedrijven dan bij Beeldend Floor.
– Het auteursrecht van de fotografische beelden ligt bij Beeldend Floor.
– Op het moment dat het auteursrecht wordt geschonden, worden kosten in rekening gebracht.
– Het is niet toegestaan om door Beeldend Floor gemaakte foto’s zonder toestemming te gebruiken voor commerciële doeleinden.
– Het is niet toegestaan door Beeldend Floor gemaakte foto’s aan te passen door middel van bijvoorbeeld een filter.
– Bij gebruik foto’s op bijvoorbeeld Social Media dient de gebruiker de naam van de fotografe te vermelden.
III. Betaalwijze
– Nadat je het reserveringsformulier hebt ingevuld en we afspraken hebben gemaakt omtrent de fotoshoot, ontvang je via de mail een factuur met de betaling. Deze bedraagt het volledige sessietarief.
De betaling dient binnen 7 dagen te zijn voldaan, zo niet wordt de fotoshoot geannuleerd.
– Onder het sessietarief valt de fotoshoot, zonder digitale bestanden en/of fotoproducten. Deze koop je achteraf bij.
– Na te bestellen producten (zoals foto vergrotingen) worden vooraf betaald.
– Het is niet toegestaan om foto’s betaald of onbetaald door te geven aan andere bedrijven zonder daar toestemming voor te hebben van Beeldend Floor.
IV. Annuleringsvoorwaarden
– Annulering van de fotoshoot kan via de e-mail, Facebook Messenger, Instagram Messenger of  What’s app.
– Een reservering heb je gemaakt door het reserveringsformulier in te vullen. Vanaf dat moment gelden de annuleringsvoorwaarden.
– Wordt de fotoshoot na het invullen van het reserveringsformulier geannuleerd, dan worden er kosten in rekening gebracht.
– De annuleringskosten bedragen de opnamekosten.
– Beeldend Floor heeft het recht de fotoshoot met gegronde reden te annuleren. Maar, zal altijd haar best doen de fotoshoot door te laten gaan.
– Beeldend Floor hoeft geen vervangende fotograaf te regelen bij het annuleren van een fotoshoot.
– Op het moment dat er teken is van slecht weer op de ochtend van de fotoshoot, mag Beeldend Floor de afspraak (zonder kosten) verzetten naar een ander moment. Behalve bij geplande gelegenheden zoals een bruiloft, communie etc.
V. Privacy
– Beeldend Floor zal in geen geval zonder toestemming persoonlijke gegevens door geven aan derden of openbaar maken. Op het moment dat je een shoot boekt bij Beeldend Floor, ga je akkoord met de privacy verklaring.
VII. Cadeaubonnen
– De cadeaubon wordt vooraf betaald. Daarna ontvang je fysieke bon. De ontvanger van de cadeaubon dient deze tijdens de fotoshoot in te leveren.
– Door een cadeaubon te kopen, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.
– Iedere cadeaubon heeft een einde van geldigheid. Na deze datum kan de bon niet meer worden ingeleverd. Ook is geld terug geen mogelijkheid. De klant dient zelf tijdig een afspraak te maken. Houd er rekening mee dat dit maanden voorafgaande van de gewenste datum is. Op het moment dat Beeldend Floor geen ruimte meer in haar agenda heeft, kan de cadeaubon niet meer ingeleverd worden.
Een cadeaubon is altijd voor een specifieke ‘soort’ shoot. Denk hierbij aan: familie-, newborn-, zwangerschap- of loveshoot. Na aankoop kan dit niet meer worden aangepast. Ook geld terug is niet mogelijk.
– De cadeaubon inruilen voor contanten of retourneren is niet mogelijk.
d

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op.

Volg je Beeldend Floor al op instagram?

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us